Bedrijfsclinics, of bedrijfsevenementen

Voor een sportief bedrijfsuitje en een dag vol plezier zijn er ook de Bedrijfsclinics en bedrijfsevenementen.

Voor collega’s die een hart voor voetbal hebben, maar ook voor collega’s die het spel niet kennen is dit een zeer goede Teambuilding. Een perfecte manier om uw relaties, of collega's nog beter te leren kennen.

Wie het voorrecht heeft om door een (ex)prof gecoacht te worden zal het plezier van de sport ontdekken. U staat garant voor een intensieve training waar plezier, samenwerking en teamspirit centraal staan. U zult uw grenzen verleggen, wat weer van pas komt in het bedrijfsleven. De clinic kan georganiseerd worden op diverse locaties en is uitstekend geschikt voor een succesvol sportief evenement of bedrijfsuitje.

De trainingen zullen o.a bestaan uit:

  • warming-up
  • dribbeloefeningen
  • afwerken op de goal
  • De voetbal clinic kan ook prima gecombineerd worden met één of meerdere voetbal activiteiten zoals bv levend tafelvoetbal.

Sjaak Polak kan eventueel ook voor uw bedrijf een spetterende en spectaculaire analyse van voetbalwedstrijden verzorgen tijdens uw bedrijfsevenement. Of Misschien is een Voetbalquiz meer uw keuze.

KOSTEN

De prijs, het tarief is op aanvraag en wordt uitsluitend op offerte basis verstrekt. Voor informatie over beschikbaarheid, inhuren en/of boekingen van Sjaak Polak, kunt u ons het snelst bereiken via ons contactformulier.