Voetbal clinic

Een voetbal Clinic onder leiding van Sjaak Polak (ex prof voetballer en gediplomeerd KNVB trainer) is een goede activiteit om de kennis en vaardigheden bij te leren.

Het kan op locatie ingezet worden en bij verschillende gelegenheden.

Tijdens deze clinics worden de (basis, of gevorderde) voetbal vaardigheden aangeleerd of eventueel verbeterd.

De Clinic bestaat uit een technisch gedeelte waarbij onder andere dribbel oefeningen, pass- en trap techniek, passeer acties, kappen en draaien, koppen, aannemen van de bal, het maken van schijnbewegingen aan de orde zullen komen.

Ook geven wij aandacht aan de totale balvaardigheid, het inzicht, de teamvorming en de mentale training.

We hebben twee verschillende leeftijdscategorieen:

*Jeugd Clinic

De clinics worden verzorgd voor jongens en meisjes van de F-jeugd tot aan de A-junioren . leeftijdscategorie 5 t/m 18 jaar. De trainingen worden aangepast naar leeftijd en schooltijden. Per groep maximaal 12 kinderen, zodat iedereen de aandacht krijgt en dus optimaal kan trainen.

* Senioren Clinic

Per groep maximaal 20 voetballers

De clinics worden verzorgd voor senioren vanaf 18 jaar.

Kosten

De losse lessen van de clinic kosten € 25,- per persoon.

De clinic duurt ongeveer 90 minuten.

Deze zijn tot max 12 personen per les te boeken. Dus het hele elftal samen voor een clinic is ook mogelijk!

Rittenkaart

Uiteraard kunnen we in 1 les niet alles tot in detail bijleren. Onze voorkeur gaat dan ook uit voor een meer intensieve training in de vorm van 10 lessen. Dus mocht de eerste clinic goed bevallen, dan is er een mogelijkheid om een Rittenkaart van 10 lessen af te nemen.

Tijdens deze lessen zal er veel techniek bijgeleerd kunnen worden. Kosten van deze Rittenkaart komt op € 235,- per persoon. Dit is inclusief tenue (shirt, short en kousen) Een trainingspak is eventueel los te bestellen.

Tenue

Tenues ( bestaande uit shirt, broekje en kousen) zijn tevens los te bestellen. Het complete tenue is € 35.

Wil je het liefst je shirt met opdruk. Team naam/Club naam, bedrijfsnaam, of bijvoorbeeld je eigen naam, dan zou dat achter op je shirt gedrukt kunnen worden. De Meerprijs is dan € 7,50 per opdruk. Samen met een rugnummer is het € 10.

Meer informatie over de tenues en losse artikelen kunt u vinden in de Shop van deze site. Voor meer vragen, of wensen kan u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.